Turvalliset ja laadukkaat kattoremontit Jalasjärveltä

Kattoremontit voivat olla isoja ja vaativia urakoita, jotka on hyvä jättää ammattilaisen huoleksi. KAV-Rakennus Oy tekee kokonaisvaltaiset kattoremontit Jalasjärvellä ja Kurikassa sekä muualla Etelä-Pohjanmaalla. Urakoimme pääosin peltikatot, mutta teemme tarvittaessa myös huopakattojen remontit.

Ota yhteyttä

Varmalla ammattitaidolla

Katto on keskeisessä osassa kaikkien asuinrakennusten suojaamisessa. Katon vaurioiden kanssa ei kannata ottaa riskejä, sillä esimerkiksi pienetkin vesikaton vuodot voivat aiheuttaa mittavia tuhoja. KAV-Rakennus Oy kartoittaa tarkkaan remontin ja töiden tarpeen ja korjaa kattosi luotettavasti. Käytämme kattoremonteissa laadukkaita materiaaleja, jotka sopivat Suomen sääoloihin. Lopputuloksena on laadukas ja pitkäikäinen katto, joka kestää käytössä.

Erilaiset kattomateriaalit

Peltikattokuvake

Peltikatot

Olemme erikoistuneet peltikattojen remontteihin. Peltikattoremonteissa puramme vanhat kattomateriaalit, tarkastamme kattorakenteet huolellisesti ja oikaisemme tarvittaessa kattorakenteet.

Huopakattokuvake

Huopakatot

Remontoimme tarvittaessa myös huopakatot. Huopakattoremonteissa asennamme peltimateriaalin sijasta uuden alus- ja pintahuovan.

Kattoturvatuotteet ja sadevesijärjestelmät

Kattoturvatuotteet parantavat piha-alueen turvallisuutta sekä estävät vaaratilanteita. KAV-Rakennus Oy asentaa kattoturvatuotteet luotettavasti, jolloin katolla sekä katon läheisyydessä liikkumisen turvallisuus on taattua. Kattoturvatuotteisiin kuuluvat esimerkiksi:

  • lumiesteet

  • kattosillat

  • kaiteet ja kiskot

  • turvakiskot

  • turva- ja palotikkaat

  • seinätikkaat

  • lapetikkaat.

Kattoturvatuotteiden lisäksi voit asennamme katoille sadevesijärjestelmät. Sadevesijärjestelmät hankitaan alihankkijalta, jolloin sinun ei tarvitse huolehtia järjestelmän valinnasta tai hankinnasta, vaan saat sen valmiiksi asennettuna käyttöösi. 

Remontit kaikkiin kohteisiin

KAV-Rakennus Oy on remonttien ja muiden rakennusalan töiden moniosaaja. Kattoremonttien ja kattoturvatuotteiden asennuksien lisäksi teemme monenlaiset huoneistojen saneeraukset kylpyhuoneista keittiöremontteihin. Meiltä onnistuvat myös erilaisten uudisrakennusten, kuten omakotitalojen, mökkien ja ulkorakennuksien urakointi. Lisäksi vuokraamme ja myymme asuin- ja rivitalohuoneistoja yksityishenkilöiden käyttöön tai sijoitusasunnoiksi Kurikassa. Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimella tai sähköpostitse tai halutessasi yhteystiedot -sivuilta löytyvällä yhteydenottolomakkeella.