Omakotitalojen ja huoneistojen saneeraustyöt ammattitaidolla Jalasjärveltä

KAV-Rakennus Oy on saneeraustöiden kokenut osaaja Jalasjärveltä. Teemme saneeraukset kattavasti omakotitaloihin ja asuinhuoneistoihin. Remontit tehdään huolella alusta loppuun, jolloin remontin lopputulos on laadukas ja pitkäikäinen. Toimialueemme ulottuu Jalasjärveltä ja Kurikasta muualle Etelä-Pohjanmaan alueelle.

Ota yhteyttä

Urakka- tai tuntiveloituksella

Saneerauksessa tehtävistä töistä sovitaan aina yhdessä asiakkaan kanssa. Voimme toteuttaa remontit joko urakka- tai tuntiveloituksella, riippuen kohteesta ja sovitusta työstä. Teemme saneerauksia niin kotitalouksille kuin yrityksillekin. Ammattilaisemme ovat remontoinnin monipuolisia osaajia, joten saneeraamme pienet ja suuret, vaativatkin kohteet joustavasti. 

Saneeraukset kohteeseen kuin kohteeseen

Remonttikuvake

Huoneistoremontit

Urakoimme kokonaisvaltaiset huoneistoremontit tai vain pienemmät osa-alueet luotettavasti. Tarvitsitpa sitten huoneiston täyden saneerauksen tai pientä pintaremonttia, KAV-Rakennus Oy on apunasi.

Keittiökuvake

Keittiöremontit

Keittiöremontti voi olla vaativakin urakka, jonka jättäminen ammattilaisen tehtäväksi säästää usein aikaa ja vaivaa. Kauttamme saat tarvittaessa myös uudet keittiökalusteet.

Kylpyhuonekuvake

Kylpyhuoneremontit

Märkätilojen, kuten kylpyhuoneiden, saneerauksessa on huomioitava tilojen käyttötarkoitus ja turvallisuus. Teemme kylpyhuoneremontit luotettavasti alusta loppuun.

Saunakuvake

Saunaremontit

KAV-Rakennus Oy toteuttaa saunatilojen remontit tehokkaasti ja joustavasti. 

Huolelliset remontit alusta loppuun

Teemme remontit huolellisesti alusta loppuun. Huomioimme asiakkaamme toiveet sekä kohteen erityistarpeet kaikissa saneerauksen vaiheissa aina suunnittelusta viimeistelyyn. Tämä takaa halutun lopputuloksen saavuttamisen ja tehostaa remontin eri vaiheita. Noudatamme sovittuja aikatauluja remontin toteuttamisessa, ja urakoimme remontit joustavasti nopeallakin aikataululla.

Remonttien ja rakentamisen kokenut ammattilainen

KAV-Rakennus Oy on rakennus- ja remonttialan luotettava ammattilainen. Omakotitalojen ja huoneistojen saneeraustöiden lisäksi meiltä onnistuvat myös pelti- ja huopakattojen kattoremontit sekä kattoturvatuotteiden asennukset. Tarjoamme myös monipuoliset uudisrakentamisen palvelut omakotitalojen ja mökkien rakentamisesta ulkorakennusten pystyttämiseen. Myymme ja vuokraamme myös asuntoja Jalasjärven ja Kurikan seudulla. 

Yhteydenotto