Ammattitaitoista uudisrakentamista Jalasjärvellä

KAV-Rakennus Oy rakentaa uudisrakennukset luotettavasti alusta loppuun. Palvelemme Jalasjärvellä ja Kurikassa sekä muualla Etelä-Pohjanmaalla. Rakennamme ammattitaidolla kohteet pientaloista kesämökkeihin ja piharakennuksiin. Toteutamme kaikenkokoiset rakennusprojektit aina perustuksista lähtien.

Ota yhteyttä

Vaikuta itse lopputulokseen

Kun rakennutat kohteen alusta loppuun ammattilaisen tekemänä, voit vaikuttaa paljonkin lopputulokseen. KAV-Rakennus Oy tarjoaa uudisrakentamisen palvelut joustavasti räätälöityinä, jolloin kohteesta tulee juuri sinun tarpeisiisi sopiva. Vaikuttaa voi muun muassa asuinrakennuksen pohjaratkaisuun sekä materiaalivalintoihin.

Erilaiset uudisrakennukset

Omakotitalokuvake

Omakotitalot

Rakennamme laadukkaat omakotitalot uudisrakennuksina toiveidesi mukaan.

Ulkorakennuskuvake

Ulkorakennukset

Rakennamme joustavasti pienemmät kohteet, kuten ulkorakennukset.

Maatalousrakentamiskuvake

Maatalousrakentaminen

Meiltä saat myös maatalousrakentamisen palvelut, kuten maatalouskonehallit. Otamme aina huomioon kunkin käyttökohteen erikoisvaatimukset.

Mökkikuvake

Mökit ja vapaa-ajan asunnot

Voit jättää huoleksemme vapaa-ajan asunnon tai mökin rakennuttamisen. Halutessasi saat kohteen lattiasta kattoon valmiina avaimet käteen -palveluna.

Täyden palvelun rakennusliike

Tarjoamme osaavat ja luotettavat uudisrakentamisen palvelut asiakkaillemme Jalasjärvellä ja Kurikassa. Uudisrakentaminen on hyvä jättää ammattilaisen toteutettavaksi, jotta varmistut kohteen turvallisesta sekä asianmukaisesta valmistumisesta. KAV-Rakennus Oy on uudisrakentamisen vankka ammattilainen, joka hoitaa urakan alusta loppuun huolellisesti. Voimme toteuttaa uudisrakentamisen kohteessa joko osan työstä tai tarvittaessa saat kohteen asumisvalmiina avaimet käteen -palveluna.

Kokonaisvaltaiset alan palvelut

Ammattitaitoiset työntekijämme urakoivat uudisrakentamisen kohteiden lisäksi myös esimerkiksi kattoremontit sekä erilaiset huoneistojen ja rivitalojen saneeraukset. Meille on kertynyt alalta ja projekteista laaja-alainen kokemus, joka takaa töiden luotettavan ja tehokkaan toteuttamisen. Lisäksi vuokraamme muutamia asuntoja sekä myymme uudiskohteita. Kerromme mielellämme lisää palveluistamme – ota meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla.

Yhteystiedot